Zelf makkelijk en snel een responsive website bouwen

De Google zoekmachine vindt het belangrijk dat een website ook goed functioneert en leesbaar is op een tablet en smartphone. Bij Vuora Web kan je zonder enige programmeerkennis in huis te hebben makkelijk en snel een responsive website bouwen. Wanneer jouw website goed functioneert en goed leesbaar is op een tablet en smartphone, dan waardeert Google dit mee in de zoekresultaten. Hierdoor kan jouw website nog beter gaan scoren!

Bouw nu jouw Vuora website gratis op Vuora.nl!

Wil jij als ondernemer nog beter gevonden worden in de Google zoekmachine zonder daarvoor een extern bedrijf in te hoeven schakelen? Bouw dan eens een Vuora website. De Vuora website is direct smartphone en tablet proof en super makkelijk aan te passen door middel van ons drag & drop website buider.

De voordelen van een responsive website bouwen bij Vuora Web:

  • Huisstijl instellingen apart in te stellen voor de verschillende formaten;
  • Mogelijkheid om elementen te verbergen;
  • Mogelijkheid om elementen te verplaatsen;
  • En nog veel meer!

 

Wat is een responsive website?

Wat is nou eigenlijk een responsive website? Een responsive website is een website die zich automatisch aanpast aan het beeldscherm waarmee de bezoeker de website op dat moment mee bekijkt. Dit zorgt ervoor dat de website altijd goed en duidelijk zichtbaar/leesbaar is op alle verschillende apparaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat het lettertype op de tablet of smartphone iets groter of kleiner ingesteld moet zijn. Ook is het mogelijk om bepaalde elementen op een andere plek te zetten op jouw website of juist een bepaald element verbergen alleen op de tablet of smartphone. Zo kan jij jouw website helemaal optimaliseren voor de verschillende beeldscherm formaten, zodat de website altijd duidelijk en overzichtelijk is voor de bezoeker.

Nog geen Vuora account? Maak nu gratis en vrijblijvend jouw respsonive website bij Vuora Web en maak gebruik van al onze voordelen!