Websites maken kan nu nóg sneller met Vuora Web

Met onze Vuora drag & drop builder kan je makkelijk en snel een website maken zonder dat je programmeerkennis nodig hebt. Nu kan je zelfs nog sneller een website bouwen! Het is namelijk nu ook mogelijk om layouts te maken voor de vervolgpagina’s van jouw website. Wanneer je een layout hebt aangemaakt, kan je de gemaakte layout met 1 klik opnieuw gebruiken voor een nieuwe pagina. Hierdoor kan jij nóg sneller websites maken! Maak nu vrijblijvend een Vuora account aan en ontdek hoe makkelijk en snel ook jij een website kan maken.

Ook makkelijk en snel een website maken? Wanneer je een website maakt met Vuora Web, maak je ook nog gebruik van alle andere voordelen:

 • Maandelijks opzegbaar;
 • Geen datalimiet;
 • Mobiel en tablet proof;
 • Geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Al nieuwsgierig geworden hoe je verschillende layouts kan maken voor jouw Vuora website in Vuora Web? Wij gaan het jou nog makkelijker maken en leggen het voor je uit in dit blog bericht.

Nóg sneller websites maken

Altijd al nóg sneller een website willen maken en dat zonder programmeerkennis? Bij ons is dat mogelijk! Start vandaag nog met het bouwen van jouw eigen website en maak gebruik van het maken van verschillende layouts voor de vervolgpagina’s. Hoe gaat het maken van layouts nou in zijn werk?

 1. Ga naar het dashboard en klik aan de linkerkant op ‘Dashboard – Mijn websites’;
 2. Klik een website aan die jij aan wil passen of ga een nieuwe website maken;
 3. Klik links bovenaan op + pagina;
 4. Bouw de aangemaakte pagina helemaal volgens je eigen wensen met behulp van de regio’s;
 5. Vervolgens kan je aan de linkerkant klikken op ‘Page Settings – Templates’;
 6. Nu kan jij jouw gemaakte layout een naam geven en vervolgens opslaan;
 7. Wanneer je nu weer een nieuwe pagina aanmaakt, kan je onder ‘Page Settings – Templates’ de door jou gemaakte layout toepassen.