mamazijn.nl!

Mamazijn, het mama blog en shop zoekmachine platform van Nederland! Doorzoek blogs en shops via onze zoekmachine of verdien geld door zelf te bloggen! Mamazijn.nl is ooit begonnen als Vuora Website, sterker nog. Vuora is begonnen door Mamazijn.nl. Frank was het zo zat dat hij telkens (zelf) allemaal vragen van zijn vriendin kreeg dat hij een systeem bouwde om zelf makkelijk met drag and drop je website te maken, op basis van WordPress.

Mamazijn.nl is nu 2 jaar verder en is doorgegroeid naar een stand-alone blog en shop platform voor Mama’s.

Dit is wat we helemaal in het begin schreven over Mamazijn.nl:

Wauw, je kunt zien dat er veel aandacht aan deze website is besteed. Wij vinden het erg bijzonder hoe zij haar huisstijl heeft doorvertaald naar een Vuora Website, met als hoofdonderdeel : de prachtig vormgeven mama blog.

De eigenaresse: “bezige bij” Miriam Kemerink, mama van Fey, laat de wereld meegenieten van haar avonturen als mama, vriendin en fulltime docent welzijn. Daarnaast bied zij ( al dan niet op basis van haar blogs en vlogs,) als pedagoog professionele opvoed ondersteuning aan ouders, overheids- en zorginstellingen. Tevens verzorgt ze regelmatig workshops en lezingen aan bedrijven die haar methode “positief en vrij ontwikkelen” inzetten voor het welzijn van hun medewerkers in de ouder-rol.

Haar blog wordt dagelijks door 10tallen moeders gelezen en bediscussieerd en daarom zijn wij enorm trots dat Miriam voor Vuora heeft gekozen als het platform voor haar website!

Miriam, heel veel succes met je carriere. Wij blijven ervoor zorgen dat het je makkelijk gemaakt wordt om ouders het makkelijker te maken!

Kijk dus snel op mamazijn.nl