Website makkelijk aanpassen, zoals CytoSMART dat nu kan

CytoSMART wil graag een website die ze zelf makkelijk kunnen onderhouden, zonder dat ze een extern bureau moeten inschakelen om aanpassingen door te laten voeren. Dit scheelt enorm in de kosten, omdat je normaal gesproken niet zelf de aanpassingen kan doorvoeren en daardoor ervoor moet betalen. Nu kan de klant de website makkelijk aanpassen, omdat ze hebben gekozen voor Vuora. Neem eens een kijkje op de website van CytoSMART: www.cytosmart.com.

Bij Vuora kan je makkelijk en snel jouw eigen website aanpassen. Je kan zelfs aan de voorkant aanpassingen doorvoeren, dat houdt in: je ziet gelijk hoe de aanpassing eruit zien op de website. Daarom heeft CytoSMART door ons een website laten bouwen, omdat de web builder erg gebruiksvriendelijk is om de website zelf up to date te kunnen houden. Ook is de website gelijk geoptimaliseerd voor de tablet en smartphone en hiervoor apart in te stellen.

CytoSMART kan nu ook zelf extra elementen op de website plaatsen door middel van ons geavanceerde drag en drop web builder. Ze kunnen hierdoor makkelijk de indeling van de website aanpassen naar eigen inzicht en hoeven hiervoor Vuora niet in te schakelen.

Je kan er uiteraard ook voor kiezen om zelf vrijblijvend een website te gaan bouwen in de Vuora web builder. Bouw nu een eigen website via: vuora.nl/website-maken.

Wil jij ook jouw website makkelijk aanpassen?

Wil jij ook jouw eigen website zelf makkelijk kunnen beheren en gelijk willen zien hoe dit er dan in de voorkant eruit ziet? Kies dan voor Vuora en start vandaag nog met het bouwen van een eigen website! Heb je zelf geen tijd om een website te maken? Geen probleem! Wij kunnen dit uit jouw handen nemen en dan bouwen wij de website voor je: vuora.nl/website-maken-door-vuora. Toch liever zelf een website bouwen? Dat kan via: vuora.nl/website-maken.

Enkele voordelen van een Vuora website op een rijtje:

  • Geen datalimiet;
  • Incl. domeinnaam;
  • Helpdesk;
  • Geoptimaliseerd voor tablets en smartphones.