Website leren bouwen een groot succes! - Vuora Academy

De eerste Vuora Academies zaten helemaal vol en waren een groot succes! Je kan namelijk tijdens de Vuora Academy een website leren bouwen binnen 2 uur! Bij alle Academies gaven wij eerst een presentatie over de talloze mogelijkheden waar je gebruik van kan maken tijdens het bouwen van jouw website in de Vuora Web builder. Tijdens deze presentatie kon iedereen vragen stellen en gaven wij er gelijk antwoord op waar de deelnemer echt wat aan had en gelijk verder kon met het bouwen van zijn of haar website.

Nadat de presentatie over ons drag & drop systeem voorbij was, mocht iedereen met hun eigen Vuora website werken of een nieuwe Vuora website maken. Zodra iedereen aan de slag ging met hun eigen website stond het team van Vuora klaar om tips te geven en alle vragen ter plekke te beantwoorden.

Aan het einde van de Vuora Academy hebben wij de deelnemers gevraagd om een feedback formulier in te vullen. Uit de feedbackformulieren is gebleken dat de deelnemers heel positief waren en ons gemiddeld een 8 als cijfer gaven!

Enkele reacties die wij ontvingen van de deelnemers:

  • “Prettige samenwerking, open houding, persoonlijk contact”;
  • “Goed bedrijf met behulpzame mensen”;
  • “Waar voor je geld”;
  • “Open en gastvrije organisatie”.

Wil jij ook een website leren bouwen?

Heb jij je nog niet ingeschreven voor één van de Vuora Academies, maar wil je wel graag een Academy volgen? Tijdens de zomervakantie hebben wij een zomerstop, maar in de maand september hebben wij weer nieuwe data ingepland. Pak snel je agenda en geef je op voor één van de Vuora Academies via: vuora.nl/inschrijven-vuora-academy en leer hoe jij makkelijk en snel een website kan maken.

Voor de Vuora Academy heb je maar twee dingen nodig:

  1. Een laptop;
  2. Een (gratis) Vuora account.

Klik hier om nog meer te weten te komen over de Vuora Academy en schrijf je gratis in.