We zijn live! Een sfeerreportage.

Media wordt een stuk makkelijker gemaakt…

Op maandag 21 september jl. presenteerde de Twentse startup Vuora haar product Vuora Web aan de wereld in de Odin toren te Hengelo. De aanwezigen aanschouwden hoe algemeen directeur & oprichter  Frank Oonk, samen met compagnons commercieel directeur Sjoerd-jan Reinders en financieel directeur Mitchell Eefink het product lanceerden.

De jonge ambitieuze startup heeft zich ten doel gesteld media voor eens en voor altijd makkelijker te maken. Oonk vindt dat niet 1%, maar 99% van de mensheid zelf video’s, apps, drukwerk, websites en webshops moeten kunnen maken via de Vuora product suite, te beginnen met de website via Vuora Web.

Vuora-58

Door middel van een duidelijke presentatie werd die avond uit de doeken gedaan hoe alle unieke features, toevoegingen en eigenschappen van het gebruikersvriendelijke product werken. Waarna men het product direct zelf kon proberen. Naast dat het erg makkelijk is om met Vuora Web een website te maken, is het opvallend dat het product meer is dan alleen en website tool. Het bedrijf heeft reeds de 1e stappen gezet naar de groei van een eigen ‘ app ecosysteem’.

Vuora-81

Zo wordt er hard gewerkt aan een koppeling tussen de Enschedese startup Combidesk en het Vuora platform, zodat gebruikers snel en makkelijk allerlei externe online diensten kunnen koppelen en wordt er hard gewerkt aan mail en webshop functionaliteit. De mogelijkheid om formulieren te maken, zoekmachine optimalisatie toe te passen en domeinnamen te koppelen is reeds aanwezig. Je kunt het vanaf nu 30 dagen gratis proberen, door op vuora.nl een account aan te maken!

Voor diegene die de sfeer en energie van het product launch event willen proeven of herbeleven, is er een foto en video reportage gemaakt: