Hoe kan je een collega toevoegen aan jouw Vuora website

Als je een Vuora website gaat maken, kan je gebruik maken van onze talloze mogelijkheden. Je kan zelfs een collega toevoegen aan jouw gemaakte website in Vuora Web! Wacht niet langer en maak ook vrijblijvend een Vuora account aan en ga eens een website maken. En ontdek hoe makkelijk het is!

Wil jij dat je collega ook aan de website kan werken die jij hebt gemaakt zonder jouw inloggegevens te verstrekken? Als je de website in Vuora Web hebt gemaakt, dan kan jij makkelijk en snel een collega toevoegen. Als je een collega wil toevoegen, dan dient je collega wel een Vuora account te hebben. Een Vuora account kan je makkelijk aanmaken via de volgende link: https://vuora.nl/website-maken.

Hoe kan je een collega toevoegen aan een website?

Wanneer je een Vuora website hebt, kan je een collega toevoegen. Heb je geen Vuora website? Dan is het zeker mogelijk om bij ons makkelijk jouw website na te maken of te beginnen met een nieuwe website. Met de Vuora Web builder kan je door middel van ons drag & drop systeem makkelijk en snel een website maken, zonder dat je programmeerkennis hebt. Wij gaan je nu uitleggen hoe jij een collega kan toevoegen aan jouw website:

  1. Ga naar het dashboard van jouw Vuora account;
  2. Klik aan de linkerkant op ‘Dashboard -> Mijn websites’;
  3. Kies een website waar jij een collega aan wil toevoegen en klik op ‘Dashboard’ bij de website;
  4. Klik vervolgens op ‘Instellingen -> Collega toevoegen’;
  5. Typ het e-mailadres in van je collega waarmee hij of zij een Vuora account heeft aangemaakt en kies wat van rol je collega mag hebben;
  6. Voeg vervolgens je collega toe;
  7. Je collega krijgt nu een e-mail met een link om collega te worden van jouw Vuora website.

Bekijk ook eens de video tutorial hoe jij een collega kan toevoegen: