Gratis website maken zonder te programmeren

Wil jij ook altijd al zelf een website bouwen, maar heb je geen programmeerkennis in huis? Geen probleem, want met de Vuora Web builder kan je zelf makkelijk en snel een gratis website maken en deze geheel aanpassen naar je eigen wensen en huisstijl. Met de builder ben je geheel vrij, want je kan vrijwel alles instellen en maken. Wil jij een complete website bouwen met meerdere pagina’s of juist een One-pager? Alles is mogelijk!

Met Vuora Web heb je geen datalimiet en kan je de website pagina’s ook apart optimaliseren voor de Google zoekmachine. Wanneer je de website omzet naar Pro heb je toegang tot wel ruim 15 Apps! Hiermee kan je jouw website nog meer personaliseren. In de toekomst komen er alleen maar meer Apps bij om het jouw als ondernemer het zo makkelijk mogelijk te maken. De website kan je al voor maar € 17,95 incl. BTW per maand op Pro zetten en het is ook nog eens maandelijks opzegbaar.

Zodra je een website hebt aangemaakt in Vuora Web, is deze:

  • Geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Direct mobiel en tablet proof
  • Snel en gemakkelijk te beheren

In de builder kan je uit verschillende elementen kiezen en slepen naar je website toe door middel van drag & drop. Stel: je wil op een bepaalde plek een afbeelding plaatsen, dan kan je het element ‘Afbeelding’ slepen naar de juiste plek toe. In de onderstaande video kan je zien hoe dat precies in zijn gang gaat en hoe je de afbeelding vervolgens kan stylen en linken:

Op ons YouTube kanaal staan nog meer video tutorials. Klik hier om ons YouTube kanaal te bezoeken.

Ook gemakkelijk en snel een gratis website maken?

Bij Vuora Web kan je geheel vrijblijvend een account aanmaken en starten met een eigen website maken. Onder ‘Thema kiezer’ in het dashboard kan je een standaard thema kiezen en deze kan je helemaal aanpassen naar je eigen huisstijl toe. In de toekomst komen er alleen maar meer thema’s bij.

Maak nu vrijblijvend een account aan op Vuora.nl en ga vervolgens makkelijk zelf website maken.

Een website maken met de creativiteit in eigen handen

Ga ook eens met Vuora snel en eenvoudig een eigen website maken, meer dan 300 andere gebruikers gingen jou voor. Met de Vuora web builder heb jij de creatieve vrijheid in eigen handen dankzij ons uniek drag & drop systeem. Jij bepaalt zelf waar je bijvoorbeeld een afbeelding wilt laten tonen of waar juist niet.

Makkelijk een website maken met Vuora, ontdek zelf alle voordelen!

Wanneer je een Vuora website hebt gemaakt, is deze ook gelijk Google proof, dat houdt bijvoorbeeld ook in dat de website gelijk responsive is. Maar wat is responsive eigenlijk? Responsive is dat de website zich automatisch meeschaalt met het scherm waarmee je de website bekijkt. Hierdoor ziet de website er op een mobiel en op een tablet er ook mooi uit.

Er worden regelmatig updates doorgevoerd waardoor jouw website altijd up to date blijft met de nieuwste technieken en codering van de website. Op deze manier hoef jij niet om de zoveel jaar een website maken.

Ook is er fulltime (tijdens kantooruren) een medewerker beschikbaar om alle vragen te beantwoorden tijdens het maken van een website. Wij zijn telefonisch bereikbaar, maar ook via de mail en helpen jou graag verder, zodat jij tevreden bent met jouw eigen website.

Ga zelf eens zonder programmeerkennis een website maken met Vuora en ontdek hoe makkelijk dit eigenlijk is!