Gebruik onze gratis stockfoto serie voor jouw website

Een stockfoto is een foto die je kan kopen, maar sommige foto’s zijn ook vrijgegeven van auteursrechten. Stockfoto’s mogen gebruikt worden door meerdere partijen. Meestal is het zo; hoe groter de foto, hoe meer je ervoor moet betalen om de rechten ervoor te krijgen. De foto’s die wij aanbieden zijn gratis stockfoto serie zonder auteursrechten en er zijn ook geen voorwaarden aan verbonden, daarom mag je deze foto’s overal voor gebruiken.

De meeste foto’s die je kan vinden op Google beschikken meestal over auteursrechten en daardoor mag je ze niet gebruiken op jouw website, social media, etcetera. Als je de foto’s wel gaat gebruiken, loop je de kans dat je een boete krijgt, omdat je dan inbreuk maakt op het auteursrecht van de desbetreffende foto. Door onze aangeboden stockfoto’s te gebruiken, weet je zeker dat je vrijgegeven foto’s gebruikt en geen kans maakt om een boete te krijgen.

Een website maken met een gratis stockfoto serie

Als je geen fotograaf bent is het vaak lastig om mooie foto’s te maken voor jouw website. Daarom bieden wij een gratis serie stockfoto’s aan om het jouw als ondernemer het nog makkelijker te maken. De stockfoto’s zijn groot genoeg om ze te bewerken en overal op je website te plaatsen.

Wil jij de gratis stockfoto’s gebruiken? Klik dan hier of op de onderstaande button om het zip bestand te downloaden en maak je website nog mooier! Heb je hier niet genoeg aan? Dan kan je ook nog altijd foto’s gebruiken van 1 van de volgende websites:

Beschik je nog niet over een gratis Vuora account? Registreer je dan nu en ga vrijblijvend een website, landingspagina of blog maken en ervaar hoe makkelijk en snel je een eigen website kan maken. Maak vervolgens gratis gebruik van de door ons aangeboden stockfoto’s serie of ga naar 1 van de bovenstaande websites voor nog meer gratis stockfoto’s.