Google vriendelijke website maken in Vuora Web

Bij veel ondernemers is het vaak een struikelblok om er zelf voor te kunnen zorgen dat de eigen website nog beter gevonden wordt in Google, zonder dat er een extern bedrijf ingeschakeld moet worden. In Vuora Web kan je een eigen Google vriendelijke website maken die automatisch al voldoet aan de Google zoekmachine richtlijnen. Je kan er zelfs nog voor zorgen dat de pagina’s op je website nog beter gaan scoren in de Google zoekmachine. En dat allemaal met de Yoast App! In deze blog gaan wij hier verder op in.

Ook een Google vriendelijke website maken?

Ben je nog niet in het bezit van een Vuora account? Maak dan geheel vrijblijvend een account aan op Vuora.nl en ga gemakkelijk en snel een gratis website bouwen. Zodra je een eigen account hebt en een gratis website hebt gemaakt, moet je er eerst voor zorgen dat alle pagina’s klaarstaan volgens jouw eigen wensen. Wanneer de pagina’s klaarstaan, kan je ze gemakkelijk en snel optimaliseren met de Yoast App voor de Google zoekmachine.

Wij gaan je nu uitleggen hoe je per pagina de zoekmachine instellingen kan aanpassen:

  1. Ga naar het dashboard van de website waar jij de zoekmachine instellingen aan wil gaan passen;
  2. Klik aan de linkerkant op ‘Apps’ om de Yoast App te kunnen activeren. Let op: Apps kunnen alleen geactiveerd worden wanneer je de website hebt geüpgraded naar Pro. Dit kan je al doen voor maar € 17,95 incl. BTW!
  3.  Zodra de Yoast App geactiveerd is, dien je aan de linkerkant naar ‘Pagina’s’ te gaan;
  4. Bewerk nu een pagina en scrol helemaal naar beneden. Hier vindt je de instellingen van de Yoast App met tips & tricks waar je rekening mee moet houden en wat je vervolgens nog moet en kan aanpassen.

Wanneer je een pagina helemaal goed ingesteld hebt volgens de Yoast richtlijnen, dan komt er gelijk een groen rondje bij je pagina te staan.