Een eigen website maken met regio’s in Vuora Web

Wij weten allemaal wel wat een regio is, in Vuora Web kun je een eigen website maken met behulp van regio’s. Bij ons staan regio’s voor ‘delen van je website’. Denk hierbij aan delen van je website waarbij je een andere achtergrond wil gaan instellen. In Vuora Web kun je verschillende achtergrond types instellen, namelijk:

  • Je kan een slider plaatsen om meerdere afbeeldingen te laten ‘sliden’;
  • Je kan een afbeelding plaatsen en deze een positie meegeven;
  • Je kan een solide kleur kiezen;
  • Je kan Google Maps inladen;
  • Je kan een video inladen.

Maak het jezelf gemakkelijk en maak je website gemakkelijk en snel op vuora.nl/#registreer. De eerste maand is het zelfs gratis en je zit nergens aan vast.

 

Eigen website maken met de verschillende achtergrond types

 

Solide kleur
Via een RGB color picker kun je een achtergrondkleur instellen voor je regio.
Eigen website maken

Afbeelding
Als je bij achtergrond type voor ‘Afbeelding’ kiest, kun je een afbeelding selecteren uit je mediabibliotheek of een afbeelding uploaden vanaf je computer. Vervolgens kun je kiezen op wat van manier jij je afbeelding wil laten tonen. Hier kun je een keuze maken uit verschillende opties.
Eigen website maken

Afbeelding slider
Bij de achtergrond type ‘afbeelding slider’ kun je meerdere afbeeldingen selecteren vanuit je mediabibliotheek of meerdere afbeeldingen uploaden vanaf je computer. Dit type zorgt ervoor dat de verschillende afbeeldingen gaan ‘sliden’. Je kan zelfs nog aangeven hoe snel en op wat van manier de slider moet gaan ‘sliden’.
Eigen website maken


Video
Met de achtergrond type ‘Video’, kun je een video laten tonen in een regio. Kopieer en plak de URL van een video in het veld ‘Video URL’ en de video wordt vervolgens getoond in de regio. Let er wel op dat de video moet staan op YouTube, Vimeo of Wistia voordat je deze kan inladen.
Eigen website maken

Kaart
Wil je Google Maps inladen in een regio? Dan moet je voor de achtergrond type ‘kaart’ kiezen. Vul het adres in en kies je gewenste instellingen.Eigen website maken

 

Video